Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

édes2ben

édes2ben

5. rész

2015. január 24. - Hajny

"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak, de a haverja letöltött megint valami idétlen videójátékot, és elmenne hozzá kipróbálni, aztán meg még beülnek egy kocsmába, ne várjam meg ébren. Próbáltam úgy tenni, mint aki bánja, hogy a kedves későn jön haza, valójában azonban repestem az örömtől, amiért ilyen könnyen, ilyen gyorsan adódott a lehetőség, és át tudok menni Csillához.
Hazafelé menet elmentem a virágbolt előtt, mint ahogy elmegyek minden álló nap, most azonban megkapta a szememet a kirakatban egy fehér rózsa. Éreztem, hogy kell nekem, Csilla nagyon örülne neki.
8 után 10 perccel a rózsával állítottam be hozzá. Kicsit zavarban voltam, nőnek nem adtam még virágot azon kívül, hogy édesanyámat anyák napján, meg  a névnapján felköszönöm. De az a helyzet azért nagyon más, mint ez.
Csilla teljesen természetesen vette, és nagyon örült neki. Valóban fáradtnak tűnt. Beszélgettünk, nevetgéltünk, tévéztünk, jól eltelt az este, de azért sort kerítettünk a hátmosásra is.
Egymással szemben ültünk be a kádba, előbb Csilla, majd én. A lábaink összegabalyodtak, nagyon vicces volt, ugyanakkor nagyon izgató is, ahogy a lány vizes combja az enyémhez ért. Közel csúszott hozzám, lábát a hátam mögé tette, simogattam az arcát, nyakát, de a sok habtól csúszott a kezem lefelé a válláról a hátára, csípőjére, combjára, s egyre jobban vonzott egy pont... Közben Csilla a melleimet simogatta egy fürdőszivaccsal, a nyelvét pedig nem vette le a nyakamról.
- Mi lenne, ha kiszívnám? - ajánlotta.
Hevesen ráztam a fejem! Még csak az kéne! Hogy magyaráznám meg otthon? Totál lebukás. És a munkahelyemen? Kinevetne mindenki.
- Azt hallottam, hogy az embereknek a fülüknél is van erogén zónája - suttogta a fülembe. - mi lenne, ha kipróbálnám?
Választ sem várva végignyalta a fülcimpámat, szopogatta a fülbevalómat, a fülemmel együtt, sőt, piciket bele is harapott. Én meg alig bírtam úrrá lenni a csiklandósságomon. Ha nem hagyja abba, akkor nagy röhögésben török ki, az biztos. De a hatás, meg kell hagyni, nem maradt el. Kellemesen bizseregtem tőle, és kedvem támadt azonnal kimászni a kádból, karon ragadni őt, és behúzni a hálóba, hogy most azonnal szeretkezzünk.
- Kívánlak! - suttogtam.
- Dőlj hátra - biztatott Csilla.
Én persze parancsszóra rögtön tettem a háta mögé a lábam, hátradőltem a kádban, derekamig ért a kellemesen meleg víz, a hab pedig a mellemig. Csilla nyalogatta a nyakamat, ujjaival pedig szeméremajkaimat simogatta, majd a csiklómat, annak is a hegyét izgatta körbe-körbe, aztán a másik kezét is bevetette, és finoman ujjazott. Egy, majd két ujjal. A víz lágyan simogatott, Csilla kezének mozgásától hol jobban, hol csendesebben hullámzott. Nagyon kellemes volt, és a víz, és a lány ügyes kezének összjátéka nagyon izgatott. Ha a villany nem világít a szemembe, azonnal elélveztem volna, így azonban nehezebb volt összpontosítani.
Csilla a mellemre hajolt, szopogatta, nyalogatta a mellbimbómat először az egyiket, majd a másikat, hosszan, finoman, közben úgy éreztem, hogy a víz egyre forróbb, a  levegő is nehézzé vált, kapkodnom kellett utána, aztán kellemes bizsergést éreztem a hasamban, Csilla is lassabban simogatott odalent, és lágyan, lassan, hihetetlen érzékiséggel elégített ki.
Elnyúltam a fürdőkádban, mint egy béka, ha Csilla nem tart meg, még el is süllyedek a vízben, ő azonban nem engedett el, tovább nyalogatta a mellemet, egészen addig, míg a testem le nem csillapodott, és a gondolataim ki nem tisztultak.
- Még a hátad sem mostam meg... - mondtam.
Csilla megfordult a kádban, hogy nekem háttal legyen, és egy fürdőszivacsot nyomott a kezembe.
- Miért fehér rózsát hoztál? - kérdezte.
- Nem is tudom. Megláttam a kirakatban, és éreztem, hogy el kell hoznom.
Csilla nem szólt. Gondolkodott.
- Miért? Te milyen virágot hoztál volna a helyemben?
- Vöröset! Csakis vöröset, egészen biztos! - suttogta.
Már értettem, miért kérdezte. Így akarta megtudni, hogy amit érzek iránta, az szerelem e. Részéről a választ megtudtam. Elárulta egyértelműen.
Nem szóltam semmit, csak simogattam, dörzsölgettem a hátát, vállát, összefogta a haját a feje tetején, így a nyakához is hozzáfértem. Aztán közelebb csúsztam hozzá, a hasam hozzáért a derekához. Megmarkoltam a melleit. Csilla felszisszent. Ujjaim közé fogtam a mellbimbóját, ami azonnal kőkeménnyé duzzadt.
- Izgass, izgass.... - biztatott elfúló hangon.
Kezem lecsúszott a hasára, majd a puncijához. Ő azonnal feltette a lábát a kád szélére, hogy minél jobban hozzáférjek. Két ujjam között volt a csiklója, kicsit összeszorítottam, úgy simogattam. Csilla hátravetette a fejét, olyan erővel, hogy alig bírtam megtartani a vállammal. Szemét becsukta, nyalogatta a szája szélét, mintha kiszáradt volna. Dörzsöltem egyre gyorsabban, egyre hevesebben, egészen addig, amíg Csilla megfeszítette magát, és elélvezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://edes2ben.blog.hu/api/trackback/id/tr887103341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whatisevenworse 2016.11.03. 19:56:22

Szia!
Akkor az elején kezdem. Az első rész jó, még a második is aztán az egész átmegy pornóba, lemarad minden ami miatt az első rész jó volt. És itt most arra gondolok, hogy mi is történik a hálószoba 4 fala között arra elég finom utalás is (de ha hagyod, akkor a belső dolgokat kell domborítani vívódás, érzelem, az elején hozod ezt, de én javaslom csökkentsd a testi részeket). A történet lelki vetületét vesztette el, és maradt a testi rész. Néha a kevesebb több. Az időugrásokat is kezelni kell 4-5 között, itt az olvasó nem tudja napok, hetek vagy évek teltek el. Amúgy all in all kezdésnek nem rossz, ha javítod a hibákat.
süti beállítások módosítása