Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

édes2ben

édes2ben

4. rész

2015. január 12. - Hajny

Csillával úgy beszéltük meg, hogy átmegyek hozzá délután. Egy kicsit korábban érkeztem, mint kellett volna. Kedvesen, de hidegen nyitott ajtót, és a hálószobába vezetett, hogy ott várjam meg, míg ő a másik szobában végez a műkörömépítéssel. Csak futólag láttam, és csak hátulról, azt a vörös hajú nőt, aki szépülni jött Csillához.

Ami azt illeti, nem is bántam, hogy egy kicsit szétnézhetek a hálószobában, Csilla talán legrejtettebb zugában, s amint egyedül maradtam, mint akinek az élete függ ettől, úgy pásztáztam végig a szememmel a szobát, hátha megtudok valami újat, valami izgalmasat a kedvesről.

A szekrénysoron megpillantottam a tévé mellett egy igazolványtokot. Rögtön felcsillant a szemem, hátha abban lapul az igazolványképe, gyorsan belenéztem, és igen!! Csilla gyönyörű arca nézett vissza rám amint felnyitottam. Milyen szép, még ezen a képen is! Mindenki másnak, nekem is, az igazolványképeim kifejezetten előnytelenek, míg neki olyan, mintha valami divatfotózáson készült volna. Elhatároztam, hogy kérni fogok tőle ebből a képből.

A tévé alatt,a  DVD lejátszó mellett egy csinos lemeztartót láttam. Alja, üvegből, mintha hamutartó lenne, ízlésesen rágravírozva a CD és DVD szavak. Közepében hurkapálcika, persze szintén üvegből, erre voltak mint a gyöngyök, úgy felfűzve a lemezek egymás hátára. Vagy 100 db. Vagy annál is több. Hirtelen ötlettől vezérelve, megnéztem a felsőt: alkoholos filccel, csinos, kerekded beűkkel filmcímek, főszereplők, műfajok voltak ráírva. Levettem a lemezek felső egyharmadát, elkezdtem olvasgatni a címeket. Amerikai vígjátékok sora, többségét én is ismertem, szerettem, de volt pár ismeretlen is számomra. Lesz mit megnézni Csillával. Nézegettem a középső harmadát a lemezeknek: krimik, dokumentumfilmek, legtöbb számomra ismeretlen. A lemezek alsó harmada volt a legérdekesebb, itt már csak filmcímek voltak feltüntetve, az is sok esetben csak rövidítve. A lemezek aljához közelítve egyre többre már csak az volt írva: XXX. Majdnem legalul rábukkantam egy lemezre, ami más írással volt írva, mint az eddigiek, hosszúkásabb, dőltebb betűkkel: "Éjjeli műsorok by Edina"

Megint ez a név, Edina. Csilla régi szerelme. Sejtettem, hogy pornófilmek vannak rajta, mégis roppantul kíváncsi voltam, hogy milyenek, miért pont azokat a filmeket adta a szőkeségnek.

- Szeretnél belenézni? - kérdezte Csilla, és váratlanul átölelt hátulról. Egészen megfeledkeztem róla, ő időközben végzett a körmözéssel, és magunkra maradtunk.

- Akár! - válaszoltam.

- Ok! Most már ráérek! - súgta, és magához húzott, finoman, puhán megcsókolt. Minden mozdulata olyan gyengéd volt, annyira érzéki, hogy teljesen elvarázsolt, rabul ejtett, s ahogy a nyakam simogatta, alig vártam, hogy máshol is érintsen, bárhol, mindenhol, ahol csak akar.

A lemezt a lejátszóba nyomta, a tévén pedig azonnal megjelent a feliratozás, pörögtek a képek, két lány játszott egymással, kéjesen csókolóztak, közben pucsítottak egészen természetellenes pózokban, s furcsa mód, nagyon erősen izgatott engem. Csillával befeküdtünk az ágyba, én hanyatt, ő pedig mellém bújt oldalt, én a tévét néztem, ő pedig leginkább engem, s a keze meg sem állt, simogatta az arcomat, nyakamat, vállamat.

A filmben a két lány időközben levetkőztette egymást, és látszólag borzasztóan felajzott állapotban, meztelenül dörgölőztek egymáshoz. Csilla kigombolta a nadrágomat, és lehúzta a cipzárt. Ujjaival simogatta a szeméremdombomat, én pedig alig bírtam türtőztetni magamat, annyira kívántam. Azonnal. Sokszor!

Lehúzta a nadrágot rólam, s a bugyit félrehúzva végigsimított a nagyajkak között, végighúzva az ujját a csiklómon is, s mélyet sóhajtott, ahogy érzékelte, mennyire nedves vagyok. Gyorsan lekapta rólam a bugyit, s finoman, lassan simogatta csiklóm hegyét. Rögtön éreztem a forróságot, a testem azonnal reagált Csilla becézgető mozdulataira, máris el tudtam volna élvezni. A filmben közben nyalták, falták egymást, már oda sem tudtam nézni, mert túl sok volt az inger, ami ért engem, becsuktam a szemem, és próbáltam másra gondolni, nem mertem azonnal elélvezni. Mert mégis, milyen már az? Mit gondol majd Csilla.

- Engedd el magad! Csak lazán.... élvezz el.......- súgta Csilla. Még a hangjával is simogatott, hát még ott alul, nem is tudtam már visszatartani, arcom égett a forróságtól, remegtem, s átadtam magam az orgazmus hullámainak.

Csilla a szeméremdombomon pihentette a kezét, a filmben is elélvezett mind a két csaj, de azért továbbra is olyan kéjesen szopogatták egymás nyelvét, mintha mi sem történt volna. Lassan vége lett a filmnek, de természetesen rögtön következett a másik, egy szimpatikusabb, csinosabb pár, mindkét lány szőke, magas, vékony. Beszélgettek egy kanapén ülve, hosszasan, kihívóan néztek egymás szemébe.

Csilla ujja ismét simogatni kezdett, először a combomat, aztán a nedveimet szétkente mindenfelé, a combomra, a hasamra, s ahogy simogatott, éreztem, hogy újra el tudnék élvezni, de nem kellett mondanom neki semmit, az ujja kezelésbe vette a csiklóm hegyét, és ugyanolyan lassan, körkörösen simogatta, közben simogatta, csókolgatta az arcomat, A filmben a pár közben egymást vetkőztette, idétlenül szopogatták egymás ujját, olyan átéléssel, mintha minimum  a világ legvonzóbb hímvesszője lenne. S engem abban a pillanatban még ez is izgatott. Éreztem, ahogy Csilla simogatott, hogy már tocsogok a nedveimtől, a lány pedig elismerősen mosolygott.

- Nagyon bejön neked a filmnézés. Sűrűn fogjuk ezt csinálni ezután - súgta, majd belenyalt a fülembe.

Ahogy a filmet néztem, ahogy Csilla ujja simogatta a csiklómat, ahogy a nyakamba éreztem a lány forró leheletét, úgy közeledtem egy újabb orgazmushoz.

- Finom - súgtam neki- Nagyon finom.

Csilla gyorsított kicsit a tempón, becsuktam a szemem, és az ő mosolygó szemét láttam magam előtt, mikor újra elélveztem.

A két lány közben egy vastag élethű vibrátorral játszadozott, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy keményen dugták egymást vele, hiszen tövig merült aszerszám hol az egyik, hol a másik lány puncijában.Sőt, máshol is.

-Most én szeretném neked- súgtam Csillának.

- Azt most nem lehet- mosolygott. Nemsoká jön a következő vendégem.

- Nem mondod?! Miért nem szóltál?

- Most szólok - mosolygott, és olyan szeretettel bújt a nyakamhoz, hogy azt kívántam, sose múljon el ez a pillanat. - Egy régi ismerősöm jön, nemrég telefonált, azért nem tudtam szólni. Nem akartam lemondani, de ígérem, máskor nem szervezek be plusz vendégeket, ha tudom, hogy veled randizhatok.

- Mondanod kellett volna,ha tudtam volna, nem is kezdtünk volna bele semmibe - mondtam.

- Ugyan már! Mit számít? Majd este folytatjuk - nevetett a szeme is.

Elgondolkodtam. Átfutott egy csomó minden az agyamon. Nem tudok este jönni, otthon lesz Gergő. Hogyan oldhatnám meg? Mit mondhatnék már megint otthon?

-Én is szerettem volna csinálni neked- mondtam.

- Tudom.  Így legalább biztosan átjössz este!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://edes2ben.blog.hu/api/trackback/id/tr697064843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása